Домашни печива

Ежедневно приготвяме класически италиански торти и десерти. В джелатерията ухае на канела, шоколад и ванилия. При приготвянето на сладки и солени изделия използваме пресни яйца, краве масло, прясно мляко и внимателно подбираме ядките и плодовете. Стремим се да произвеждаме качествени и вкусни продукти, които да задоволят вашите предпочитания.

В желанието си да създадем вкусни и интересни продукти използваме цялата си фантазия. Единствено в Gelateria Diana може да опитате френски макарон с джелато. Хрупкава черупка от бадемово брашно в комбинация със занаятчийски сладолед е любимата ни комбинация.

Ако искате да започнете да опознавате Италия ние ще ви запознаем с нейните десерти. Всеки, който се е докосвал до тази невероятна страна е опитвал от вкусните им изкушения. С малки хапки от десертите ни ще ви изпратим на кулинарно приключение.

В нашата джелатерия всеки ден е малък сладък празник. Истинско празненство за вкусовите рецептори! Освен високи вкусовите качества десертите имат чудесна визия, която да разтупти сърцето ви.

Купете онлайн