!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.data-privacy-src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/920c82f12fd49af8a4451cede/100867a978cf5bf6ce5a3bf46.js");
Начало/Блог/Демонстрация по приготвяне на джелато и дегустация

Демонстрация по приготвяне на джелато и дегустация

Демонстрация по приготвяне на джелато

Джелато курсКурс по приготвяне на джелатоКурс по приготвяне на джелато

Всички обичаме сладолед, но знаете ли как се приготвя? Заповядайте на незабравимо джелато приключение в Gelateria Diana. Ще научите за историята и тайните на ръчно приготвеното джелато от Ботуша.  
 
Демонстрацията е предназначен както за тези, които желаят да научат повече за техниката на приготвяне на италианско джелато, така и за тези, които обичат да си похапват сладолед. В рамките на самият курс ще наблюдавате приготвянето на занаятчийско джелато по италианска рецепта. Ще имате възможност да дегустирате прясно приготвен сладолед. С приготвеното джелато ще направите сладолед на клечка и френски макарон с пълнеж от джелато.  
 
Подари си едно по-различно вкусно изживяване. Намери нови приятели и открий новата си страст. Преминалите през курса ще получат сертификат за придобитите нови знания и термокутия (500 мл.) с джелато за вкъщи.  
 
Курсът е с продължителност 1 час. 
Запазете своето място, като пишете на marketing@gelateriadiana.com или на тел. 0889965306.
Цена: 50 лв. за един човек / 90 лв. за двама души

Следващи дати на провеждане:
9 декември 2021г. 19:00ч. – всички места са запазени
– 12 януари 2022г. 19:00ч.
Може да закупите своя ваучер от:
Gift-tube.com
Makaroon.bg
От нашите обекти.

Дегустация на джелато за двама

Джелато дегустацияФренски макарон с джелатоДегустация на джелато

Идеен подарък за търсачите на кулинарно разнообразие и вкусове. Прекарай незабравимо време в приятелска обстановка, превъзходен сладолед и щипка вълнение.  
 
Любителите на студени сладки удоволствия ще имат възможността да вкусят различни джелато вкусове. В Gelateria Diana подбираме внимателно всяка съставка, за да приготвим джелато, което ще те накара да се усмихнеш. За направата на джелато използваме натурални съставки, пресни сезонни плодове, супер храни, сезонни билки и източни подправки. Ще дегустирате джелато от 5 категории: млечен, алкохолен, веган, плодов и супер храна.  
 
Вкусове като “Кафето на професора” и “Крема на баба” са проява на истинска изобретателност в кулинарията. Ще може да се насладите и на страхотни веган вкусове като Манго и Кокос. По време на дегустацията ще опитате френски макарон с джелато и италианският кафеено-сладоледен десерт Афогато. От всички вкусове, които дегустирате ще изберете най-добрите и ще вземете термокутия (500 мл.) за вкъщи.  

Имате възможност да избирате между Mеню #1 или Mеню #2.
Меню #1 включва:  
– 6 джелато вкуса  
– 2 кафеено-сладоледен десерт Афогато   
– 2 френски макарона с джелато  
– термокутия с джелато за вкъщи (500 мл.)


Меню #2 включва:  
– 12 джелато вкуса  
– 2 кафеено-сладоледен десерт Афогато   
– термокутия с джелато за вкъщи (500 мл.)
 
Каним ви на джелато приключение, за което дълго ще разказвате. 
Запазете своето място, като пишете на marketing@gelateriadiana.com или на тел. 0889965306.
Цена: 50 лв.

Може да закупите своя ваучер от:
Gift-tube.com
Makaroon.bg
От нашите обекти.

Заглавие

Go to Top