!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.data-privacy-src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/920c82f12fd49af8a4451cede/100867a978cf5bf6ce5a3bf46.js");
Начало/Блог/Демонстрация по приготвяне на джелато и дегустация

Демонстрация по приготвяне на джелато и дегустация

Демонстрация по приготвяне на джелато

Джелато курсКурс по приготвяне на джелатоКурс по приготвяне на джелато

Всички обичаме сладолед, но знаете ли как се приготвя? Заповядайте на незабравимо джелато приключение в Gelateria Diana. Ще научите за историята и тайните на ръчно приготвеното джелато от Ботуша.  
 
Демонстрацията е предназначен както за тези, които желаят да научат повече за техниката на приготвяне на италианско джелато, така и за тези, които обичат да си похапват сладолед. В рамките на самият курс ще наблюдавате приготвянето на занаятчийско джелато по италианска рецепта. Ще имате възможност да дегустирате прясно приготвен сладолед. С приготвеното джелато ще направите сладолед на клечка и френски макарон с пълнеж от джелато.  
 
Подари си едно по-различно вкусно изживяване. Намери нови приятели и открий новата си страст. Преминалите през курса ще получат сертификат за придобитите нови знания и термокутия (500 мл.) с джелато за вкъщи.  
 
Курсът е с продължителност 1 час. 
Запазете своето място, като пишете на marketing@gelateriadiana.com.
Цена: 50 лв. за един човек / 90 лв. за двама души

Следващи дати на провеждане:
– 28 септември 2022г. 19:00ч.
12 октомври 2022г. 19:00ч.
19 октомври 2022г. 19:00ч.Може да закупите своя ваучер от:
Онлайн магазина

Дегустация на джелато за двама

Джелато дегустацияФренски макарон с джелатоДегустация на джелато

Идеен подарък за търсачите на кулинарно разнообразие и вкусове. Прекарай незабравимо време в приятелска обстановка, превъзходен сладолед и щипка вълнение.  
 
Любителите на студени сладки удоволствия ще имат възможността да вкусят различни джелато вкусове. Ще дегустирате джелато от 5 категории: млечен, алкохолен, веган, плодов и супер храна.  
 
Вкусове като “Кафето на професора” и “Крема на баба” са проява на истинска изобретателност в кулинарията. Ще може да се насладите и на страхотни веган вкусове като Манго и Кокос. По време на дегустацията ще опитате френски макарон с джелато и италианският кафеено-сладоледен десерт Афогато. От всички вкусове, които дегустирате ще изберете най-добрите и ще вземете термокутия (500 мл.) за вкъщи.  

Менюто за дегустация включва:  
– 12 джелато вкуса  
– 2 кафеено-сладоледен десерт Афогато   
– термокутия с джелато за вкъщи (500 мл.)
 
Каним ви на джелато приключение, за което дълго ще разказвате. 
Запазете своето място, като пишете на marketing@gelateriadiana.com.
Цена: 50 лв.

Може да закупите своя ваучер от:
Онлайн магазина

Заглавие

Go to Top