НАШЕТО КАФЕ

В Gelateria Diana обичаме да приготвяме кафе, което вълнува – силно, ароматно, плътно, докосващо сетивата и със запомнящ се послевкус. В този ароматен танц избрахме да си партнираме с Domani – дългогодишни специалисти в бутиковото прясно изпечено кафе.

За да поглезим сетивата ви, в унисон с вкусните сладоледени и сладкарски изделия, избрахме всеки месец да подбираме и специален бленд specialty coffee – изискано и вълнуващо.

Specialty coffee се отличава със своето не дотолкова масово производство; наситения вкус, получен от съчетанието на заобикалящия климат, почва, топография, флора и фауна; степента на изпичане, а именно – средна, която да разгърне аромата и вкусовите качества на всяко зрънце черно злато.

Специалното кафе предполага внимателен и съзнателен подход в етапа на неговото приготвяне, за да разгърне целия си потенциал. С ясното осъзнаване на отговорността на този процес на нашия екип е проведено професионално обучение в тънкостите и стъпките на приготвяне на кафе, така че напитката поднесена от нас и стигнала веднъж до вас да не ви остави равнодушни.

С любов към кафето,
Екипът на Джелатерия Диана