!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.data-privacy-src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/920c82f12fd49af8a4451cede/100867a978cf5bf6ce5a3bf46.js");
Начало/Подаръчни ваучери/Ваучер за дегустация на джелато за двама + подарък

Ваучер за дегустация на джелато за двама + подарък

50.00 лв. с ДДС

Този ваучер за подарък – преживяване включва:

  • Дегустация за двама на 6 джелато вкуса
  • 2 кафеено-сладоледен десерт Афогато
  • 2 френски макарон с джелато
  • 500 мл. джелато за вкъщи в термокутия
  • Продължителност: 1 час

Обичаш сладолед? Купи ваучер за джелато дегустация за двама + подарък 500 грама сладолед за вкъщи!


Разхлаждащо преживяване за сетивата. Ледено щастие! Сладоледът винаги е добра идея за подарък и за чудесно преживяване с любимите хора …

Любителите на студени сладки удоволствия ще имат възможността да вкусят 6 вида сладолед. В Gelateria Diana подбират внимателно всяка съставка, за да приготвят джелато, което ще те накара да се усмихнеш. За направата на джелато използват натурални съставки, пресни сезонни плодове, супер храни, сезонни билки и източни подправки.

По време на дегустацията ще опитате френски макарон с джелато и италианският кафеено-сладоледен десерт Афогато. От всички вкусове, които дегустирате ще изберете най-добрите и ще вземете 500 мл. в термокутия за вкъщи.

Каним ви на джелато приключение, за което дълго ще разказвате!


Какво по-хубаво от това да организираш най-сладката среща за своята половинка? Дегустацията на сладолед за двама е най-добрата изненада, която можеш да поднесеш. Подари оригинален подарък  – преживяване. Купи подаръкът ваучер за дегустация на джелато сладолед за двама за специален повод, годишнина, Свети Валентин (празника на влюбените или пък.. Трифон Зарезан). С тази изненада наистина много ще го/я впечатлиш, а специалната среща ще се пълни мнооого дълго време… И има защо!

Ако пък нямаш половинка, не се притеснявай – кой не обича сладолед? Можеш да организираш идеалното излизане с твоите приятели. Отлична изненада, която се харесва на всекиго.

Когато закупиш ваучер за дегустация на сладолед за двама, ти закупуваш цялостно преживяване. Подготвили сме ви специално меню от вкусотии.

Какво повече да иска човек от живота? Изключително добра идея за сладка прохлада през летните дни или пък спомен за лятото през студената зима. Независимо от сезона, сладоледът винаги е добра идея. Закупи ваучерът онлайн от платформата на GiftTube. Можеш да го купиш сега и да оставиш получателя да избере кога да отидете (в рамките на срока на ваучера). Интересна изненада и за рожден ден и имен ден.


Този ваучер за подарък – преживяване включва:

  • Дегустация за двама на 6 джелато вкуса
  • 2 кафеено- сладоледен десерт “Афогато”
  • 2 френски макаронa с джелато
  • 500 мл. джелато за вкъщи в термокутия
  • Дегустира се джелато от 5 категории: млечен, алкохолен, веган, плодов и супер храна. Вкусове като “Кафето на професора” и “Крема на баба” са проява на истинска изобретателност в кулинарията. Ще може да се насладите и на страхотни веган вкусове като “Манго” и “Кокос”.

Сладоледената дегустация се провежда в кв.Борово, София.


Ако тази дегустация не стига, запишете се и на джелато курс.

Заглавие

Go to Top