!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.data-privacy-src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/920c82f12fd49af8a4451cede/100867a978cf5bf6ce5a3bf46.js");
Начало/Джелато/Млечен/Джелато Солен карамел – 750 гр.

Джелато Солен карамел – 750 гр.

37.50 лв. с ДДС

Ако комбинацията от сладко и солено ви е любима, тогава непременно опитайте джелато солен карамел – вълшебно вкусен е. Истинска наслада за небцето и вкусовите рецептори. Солта засилва чувствителността на езика към сладкото и така вкусът става още по-наситен и неустоим.

Сладоледите на Gelateria Diana са по италианска рецепта с прецизен подбор на качествени продукти. В производството на сладолед използваме натурални съставки, подправки, супер храни, висококачествен шоколад и пресни сезонни плодове. За да удовлетворим вашите предпочитания съчетаваме вкусове, които фино и много нежно докосват сетивата.

 

* При всяка поръчка се добавя и опаковка термокутия, която е за многократна употреба и може отново да бъдае напълнена със сорбе и джелато на място в нашия обект в ж.к. Борово, ул. “Родопски извор” 40. Цената е различна в зависимост от обема.

Изчистване

Описание

Джелато Солен карамел

Ако комбинацията от сладко и солено ви е любима, тогава непременно опитайте джелато солен карамел – вълшебно вкусен е. Истинска наслада за небцето и вкусовите рецептори. Солта засилва чувствителността на езика към сладкото и така вкусът става още по-наситен и неустоим.

Състав: мляко, сметана, карамел, жълтъци, сол
Алергени: млечни продукти

Поръчките от онлайн магазина може да вземете от джелатерията на ул. Родопски извор 40.

Доставка от Мултиделивъри до ваш адрес струва между 4.99 лв. и 14.99 лв.

За доставки свържете се с нас на тел. 0879 000 702 или на имейл marketing@gelateriadiana.com

Плащането се извършва онлайн на сайта на https://gelateriadiana.com чрез виртуален пос-терминал от MyPos.

Заглавие

Go to Top