Начало/Сладолед за събития/Количка за сладолед на събития
Untitled-1

Количка за сладолед на събития

Ние от Gelateria Diana предлагаме количка за сладолед на вашите събития. Предлагаме не само да опитате от сладоледите с натурални съставки, а преживяване свързано с много емоции. Когато бариста ви сервира сладолед от количката ще изпитате наслада за всички сетива.

Мобилна количка за сладолед за събития- 1

С мобилната количка за сладолед ще впечатлите всички гости на вашето събитие. Произведена е по специална поръчка в Италия и разполага с автономна мивка и монитор за контрол на температурата. Има възможност да побере шест отделни вкуса занаятчийски сладолед. Количката за сладолед е с лед осветление и възможност да работи на автономно захранване.

Количка за сладолед за събития - 2

Благодарение на малката количка за сладолед може да сервираме сладолед от всяка една точка. Изключително мобилна и с възможност да побере четири вкуса занаятчийски сладолед. Има възможност да ви предложим сервиране на сладолед в картонени чаши и канелени фунийки.

Количка за сладолед за събития - 3

За да наемете количка за сладолед направете запитване за избраната от вас дата. Опишете ни идеята за вашето събитие и ще ви изпратим оферта. За вашето събитие може да поръчате специален вкус сладолед. При нужда ще предоставим необходимите документи и разрешения на количката за сладолед от Българска агенция по безопасност на храните.

Свържете се с нас:

Обадете се сега